Απ: Περί κατάστιχων...

Ευγενικέ μου Ντρεντ,

η όμορφη "παρενέργεια" ενός ενδιαφέροντος γραπτού διαλόγου είναι το άπλωμα των θεμάτων που με τη σειρά τους έχουν όλο και μεγαλύτερα κείμενα.

Για να μην γίνομαι πολυλογάς λοιπόν (παρότι είμαι και μπράβο μου) να τα μαζέψουμε λίγο για να τα ξεκαθαρίσουμε ένα-ένα;

Πρώτα το πρώτο μέρος του μηνύματός σου :

---------------- - - -------------------
"Είπα κάτι πολύ απλό και το επαναλαμβάνω εμπλουτισμένο... Ο ίδιος ανέφερες πως στα «περιούσια» μέρη ένας ξένος ήταν πάρα πολύ πιθανόν να αποτελέσει γεύμα για τον κοντινό οικισμό... Και σημείωσα ότι, αν στα ελληνικά φύλα, που δεν τα χαρακτήριζαν τέτοιες συνήθειες βαρβαρότητας, καταπιάστηκαν να αποτυπώσουν κείμενα-ποταμούς μόλις τον 8ο π.Χ. αιώνα, είναι παντελώς απίθανο οι Μάο Μάο να καταπιάστηκαν με κάτι αντίστοιχο νωρίτερα...."
---------------- - - -------------------

Ναι το κατάλαβα πως γράφεις κάτι απλό αλλά απάντησα κι εγώ απλά.

Γιατί ανακατεύεις τους "ένα γύρο απ'όλα με έξτρα τζατζίκι και ανθρώπινο κρέας" με το σημιτικό φύλο;

Είπα εγώ ή ξέρεις εσύ πως οι Οβραίοι που έζησαν τα γεγονότα της Π.Δ. ήταν τέτοιοι;

Δεν είπα εγώ πως οι Μάο Μάο ήταν οι Οβραίοι.

Παγανισμό μπορεί να βρεις στους λατρευτές το Μολώχ όχι στους ακόλουθους του "Θεού του ουρανού".

Δεν έχεις καταλάβει εσύ τι λέω ή πρέπει να καταλάβω εγώ κάτι από αυτά που γράφεις;;

Από την άλλη ξέρουμε πως η σημιτική γραφή είναι αρχαιότερη της ελληνικής.

Δεν ξέρω πού έχουμε μπλοκάρει.

Μήπως μπορείς να καταλάβεις τι -κακώς- δεν καταλαβαίνω από την ένστασή σου και να μου το εξηγήσεις;

Αν οι Έλληνες που δεν ήταν μάο μάο δεν έγραφαν όταν δεν είχαν ακόμα χρήση ΑΒτου, γιατί απαγορεύεται να έγραφαν τα σημιτικά φύλα που επίσης δεν ήταν μάο μάο και έκαναν χρήση της γραφής;

Δεν το λέω για να σε κοντράρω στο τυφλό.

Να συνεννοηθούμε γι'αυτό και επανέρχομαι με την επόμενη παράγραφο του μηνύματός σου.

Προηγούμενο μήνυμα Επόμενο μήνυμα
Γράψτε απάντηση