Απ: Περί κατάστιχων...
«Σε ευχαριστώ που κατεβάζεις το επίπεδό σου για να σε καταλαβαίνω αλλά εσύ το παράκανες έως ζωδίων.» Είπαμε ότι αυτά δεν αφορούν εσένα και άσε τις στρεψοδικίες...
«Κινδυνεύεις ο Ντρεντ του μέλλοντος να σε κατηγορήσει για ανυπαρξία αν διεκδικείς το πρωτότυπο των απόψεών σου.
Αν πάλι απλώς το αντιγράφεις από άλλον, ο Ντρεντ του μέλλοντος θα σε κατηγορήσει πως θίγεις τα κακώς κείμενα απλά για να σαγηνέψεις τους greek cowboys προς τον εαυτό σου.
Και το θέμα είναι πως Ντρεντ του μέλλοντος θα βρεθεί. Ματ βρε, να υπερασπιστεί την αυθεντικότητά σου πού θα βρεθεί;;» Στον Ντρεντ του μέλλοντος έχω μόνο μία ευχή και κατάρα να στείλω. Να μην αξιοποιήσει την περσόνα μου για να πουλήσει παραμύθι... Αν αυτό το σεβαστεί, ας κάνει παιχνίδι όπως θέλει...
«Ωχ ωχ... είναι θέμα γενετικής; δηλαδή όντως υπάρχουν άριοι; Sag die wahrheit mein führer». Είναι προφανές πως υπάρχουν παράγοντες που διαιωνίζουν τις ίδιες συμπεριφορές στις κοινωνίες. Αν το ψάξεις στο βάθος, θα διαπιστώσεις ότι οι Κρητικοί εδώ και χιλιετίες είναι πειρατές, μαχαιροβγάλτες και τα συναφή. Γιατί αυτή η εγκληματική παράδοση επιμένει επί τόσο καιρό και δεν παρατηρείται αλλαχού;....
«Αμάν! Εσύ έχεις αγριέψει πολύ.
Μη τα μαρτυρήσεις αυτά που γράφω πουθενά. Επικαλούμαι το GDPR. Να μου προσφέρει και κάτι ωφέλιμο εκτός του ότι έχει φορτώσει τη δουλειά μου.». Ζω την ίδια παράνοια... Μια απίστευτη επινόηση χαρτογιακάδων για να βρουν τεχνητά δουλειά κάποιοι ακαμάτηδες και τυχοδιώκτες... Αν χρειαστείς βοήθεια, μου λες...
«Είναι κοινή λογική να συνυπολογίζεις το απροσδόκητο. Έτσι αν προκύψει το αντιμετωπίζεις χωρίς να παραλογίζεσαι.». Ορθόν. Αρκεί να μη επικαλεστούν τα απροσδόκητα διάφοροι σαλτιμπάγκοι..... Πολύ σύνηθες.
«Περί Ηροδότου Μ.Αλεξάνδρου και λοιπών έχεις τις επιφυλάξεις σου για το αν υπήρξαν όπως και για τον Μωυσή.» Πότε είπα τέτοιο πράγμα;!!!!!!! Για τα γραπτά τους μιλάμε και μόνον..
«Προφανώς το ίδιο σκεπτικό έχεις για όλα όσα δεν έζησες ο ίδιος ή δεν έχεις απτές αποδείξεις.
Για τον Νεύτωνα ή τον Κολοκοτρώνη ξερωΓω.». Ξαναδιάβασε το κείμενό μου. Το διάβασες μάλλον βιαστικά... Επειδή αναφέρθηκες σε Κολοκοτρώνη όμως όχι μόνο υπήρξε αλλά το πραγματικό του όνομα ήταν Μπιθιγγούρης. Όχι και πολύ εύηχο ε; Υπάρχει λόγος...
Ναι το έπιασα το πνεύμα. Όσο ανύπαρκτοι είναι Ηροδοτος και Μ.Αλέξανδρος είναι κι ο Χριστός. Ή έστω αν είπε κάτι δεν είναι σε αυτά που διαβάζουμε. Άχρηστα τα κείμενα τα μη ιδιόχειρα.» Άντε πάλι! Ξαναλέω ότι ουδέποτε αναφέρθηκα σε ανυπαρξία... Ωχού.... Άλλο βέβαια το να έχουμε ανοιχτές τις αντένες στα κείμενα που εμφανίζονται να εκπορεύονται από το Χριστό και από οποιονδήποτε. Το αν υπάρχει σκοπιμότητα στο να καταγραφεί κάτι είναι ακραία κρίσιμο για να έχουμε ένα κριτήριο ...
«Τομάρι γίδας 1500 ετών όχι γιατί δεν υπάρχουν ούτε τα κόκαλα της.» Δώσε χαιρετίσματα τότε...
«Άφησα για το τέλος μερικά που θέλουν λίγη περισσότερη ανάπτυξη
Μου αρέσει που τα πάμε λίγα-λίγα για να μην απλώνουμε "σεντόνια".
Να σου πω... Δεν με προσκαλείς καμιά μέρα στις εξοχές που απολαμβάνετε εσείς οι προνομιούχοι εκτός των τειχών να μιλάμε 2-3 μέρες ασταμάτητα κι όποιος κοιμηθεί πρώτος να χάσει;» Ευχαρίστως. Αλλά πιστεύεις ότι θα άντεχες 2-3 μέρες;!!!!!! Δεν τα καταφέρνουν ούτε σε μισάωρο συνήθως.....
Το ότι υπήρξε η Ουρ τι ακριβώς αποδεικνύει είπαμε;....
Τι μας λέει πως για τα γεγονότα του παρελθόντος δε γνώριζαν οι άνθρωποι; Τι σημασία έχει αν την εποχή των Ταλμουδιστών δεν υπήρχανΧετταίοι; Ούτε την εποχή των Κλασσικών χρόνων υπήρχαν Τρώες. Κι όμως ήξεραν μια χαρά την ύπαρξή τους...
Θα τα δω σε εύθετο χρόνο τα άρθραπου μάλιστα επιμελήθηκες! Μπράβο. Το πόιντ θα ήθελα να συνόψιζες αν ήταν εύκολο.
Λέω και πάλι ότι σε επόμενο επεισόδιο θα δούμε αν όσα καταγράφει το Ταλμούδ κλπ. είναι πρωτότυπα ή μας πρόλαβαν άλλοι...