Απ: Περί κατάστιχων...
"..ως Δίδυμος, είναι αλήθεια πως δεν έχω ανοχή σε στουρνάρια και ξύλα απελέκητα..."
Σε ευχαριστώ που κατεβάζεις το επίπεδό σου για να σε καταλαβαίνω αλλά εσύ το παράκανες έως ζωδίων. Το καλός που είσαι! Μουατςςςςςςςςς που έλεγε κι η Πέρδικα.
- - -
"...κι εγώ ως προφήτης της ΠΔ λειτουργώ. Ουδόλως έχω διάθεση να χαϊδέψω ελληνικότητες.."
Κινδυνεύεις ο Ντρεντ του μέλλοντος να σε κατηγορήσει για ανυπαρξία αν διεκδικείς το πρωτότυπο των απόψεών σου.
Αν πάλι απλώς το αντιγράφεις από άλλον, ο Ντρεντ του μέλλοντος θα σε κατηγορήσει πως θίγεις τα κακώς κείμενα απλά για να σαγηνέψεις τους greek cowboys προς τον εαυτό σου.
Και το θέμα είναι πως Ντρεντ του μέλλοντος θα βρεθεί. Ματ βρε, να υπερασπιστεί την αυθεντικότητά σου πού θα βρεθεί;;
- - -
"Οι ερευνητικοί λόγοι ακριβώς μας κατευθύνουν να παρατηρούμε τις ιδιαιτερότητες κάθε κοινωνίας και κάθε φυλής. Ειδικά όταν επαναλαμβάνονται διαχρονικά αποτελούν πολύτιμο εργαλείο κατανόησης..."
Ωχ ωχ... είναι θέμα γενετικής; δηλαδή όντως υπάρχουν άριοι; Sag die wahrheit mein führer
-- -
"... έτσι με χουζούρι νομίζεις θα εξέτιες τυχόν ποινή σε ένα προχώ σωφρονιστικό σύστημα..."
Αμάν! Εσύ έχεις αγριέψει πολύ.
Μη τα μαρτυρήσεις αυτά που γράφω πουθενά. Επικαλούμαι το GDPR. Να μου προσφέρει και κάτι ωφέλιμο εκτός του ότι έχει φορτώσει τη δουλειά μου.
- - -
"Κι εγώ δε βάζω εύκολα τελείες. Αλλά de facto το να εξαλείψεις λαούς ολόκληρους είναι, όπως και να το κάνουμε, εξαιρετικά βιαιότερο και πιο αποδοκιμαστέο από άλλες πιο λάιτ καταστάσεις..."
Νταξ. Δεν έβαλες τελεία έβαλες αποσιωπητικά. Ο.κ.
- - -
"Άμα δεχτούμε τα απροσδόκητα, παραβιάζουμε την κοινή λογική."
Είναι κοινή λογική να συνυπολογίζεις το απροσδόκητο. Έτσι αν προκύψει το αντιμετωπίζεις χωρίς να παραλογίζεσαι.
- - -
Περί Ηροδότου Μ.Αλεξάνδρου και λοιπών έχεις τις επιφυλάξεις σου για το αν υπήρξαν όπως και για τον Μωυσή.
Ο.Κ. συνεπής και αμερόληπτος. Όντως αντικειμενικά το βάθος του χρόνου είναι μεγάλο.
Αν έμμεση πληροφορία ουκ έστι πληροφορία, τότε έχεις δίκιο.
Προφανώς το ίδιο σκεπτικό έχεις για όλα όσα δεν έζησες ο ίδιος ή δεν έχεις απτές αποδείξεις.
Για τον Νεύτωνα ή τον Κολοκοτρώνη ξερωΓω.
Να υποθέσω πως είσαι ο -φιλοσοφικά εννοούμενος- ορθολογιστής που δεν πιστεύει τίποτα χωρίς αποδείξεις;
- - -
"Αετέ μου και παγώνι μου ούτε ο Χριστός έγραψε κάτι. "
Τρελό αγόρι, τι ρομαντικά ξέρεις να μιλάς.
Ναι το έπιασα το πνεύμα. Όσο ανύπαρκτοι είναι Ηροδοτος και Μ.Αλέξανδρος είναι κι ο Χριστός. Ή έστω αν είπε κάτι δεν είναι σε αυτά που διαβάζουμε. Άχρηστα τα κείμενα τα μη ιδιόχειρα.
Βέβαια επεκτείνοντας τη λογική αυτή ακόμα και να υπήρχαν ιδιόχειρα του Χριστού πάλι δεν λέει κάτι αφού μπορεί αυτοί που ισχυρίζονται πως είναι ιδιόχειρα να είναι τα μέλη της σιωνιστικής συνωμοσίας. Άρα αν ο ίδιος ο αρχαίος δεν σου δώσει ένα δικό του χειρόγραφο η αξιοπιστία είναι υπό αμφισβήτηση.
Νταξ δεν λέω είναι κι αυτή μία λογική.
- - -
"Βρέθηκαν τομάρια από γίδες του 1.200 π.Χ. ; [...] το τομάρι της γίδας δε βλέπω ακόμη..."
Τομάρι γίδας 1500 ετών όχι γιατί δεν υπάρχουν ούτε τα κόκαλα της.
Μπορώ όμως να σε κεράσω μία σύγχρονη βραστή με κανα κοκκινέλι (αφού βέβαια πριν τη σφάξουν την πάμε σε κτηνίατρο να τη χρονολογήσει ώστε να μην μου πεις πως αμφισβητείς αν είναι γίδα ή προβατίνα)
:P
- - -
Άφησα για το τέλος μερικά που θέλουν λίγη περισσότερη ανάπτυξη
Μου αρέσει που τα πάμε λίγα-λίγα για να μην απλώνουμε "σεντόνια".
Να σου πω... Δεν με προσκαλείς καμιά μέρα στις εξοχές που απολαμβάνετε εσείς οι προνομιούχοι εκτός των τειχών να μιλάμε 2-3 μέρες ασταμάτητα κι όποιος κοιμηθεί πρώτος να χάσει;
- - -
η αρχαιολογία φέρνει στοιχεία στο φως που υποστηρίζουν τη βιβλική αφήγηση για το προ του 1.000π.Χ. διάστημα σε ζητήματα που οι άνθρωποι του 500π.Χ. δεν ήταν δυνατόν να γνωρίζουν;» Όπως;
-
Ενδεικτικά από το αρχαιότερο (την Πεντάτευχο του Μωυσή ή του μη Μωυσή τέλος πάντων)
Στην Π.Δ. αναφέρεται η γενέτειρα του Αβραάμ Ουρ πόλη των Σουμερίων (απ'την οποία σύμφωνα με την αφήγηση ο ευκατάστατος πατέρας του Αβραάμ βγήκε μαζί με την οικογένειά του).
Η τελευταία δυναστεία στην Ουρ χρονολογείται την εποχή που θεωρείται και ο Αβραάμ δηλαδή περί το 2000π.Χ.
Εξάπαντος οι Σουμέριοι έχουν εξαφανιστεί (εκσημιτιστεί) περί το 1750 π.Χ. επί Χαμμουραμπί (Αυγή Βαβυλωνίων)
Δεν ανακάλυψαν οι Ταλμουδιστές την Ουρ αλλά ο αρχαιολόγος Sir Charles Leonard Woolley και λεπτομέρειες υπάρχουν στο βιβλίο του Abraham: Recent Discoveries and Hebrew Origins, (1936) το οποίο έγραψε λίγο μετά την ανακάλυψη της Ουρ.
Γενικά θεωρείται από τους κορυφαίους αρχαιολόγους όλων των εποχών αλλά αν τον θεωρήσεις μέλος της συνωμοσίας των σιωνιστών με στημένα ευρήματα δεν μπορώ να σε αντιμετωπίσω.
Σύντομη βιογραφία του https://en.wikipedia.org/wiki/Leonard_Woolley#Bibliography
- - -
Οι Χετταίοι ήταν παντελώς άγνωστη φυλή στους Ταλμουδιστές αφού η βασιλεία τους τελειώνει το 1200π.Χ.
Δεν υπήρχε καμία ιστορική αναφορά γι'αυτούς παρά μόνο στην Πεντάτευχο του Μωυσή ή μη Μωυσή.
Μέχρι που η αρχαιολογία έβαλε πάλι το χεράκι της...
https://www.ancient.eu/hittite/
- - -
Ο Ιωσήφ δισέγγονο του Αβραάμ και η ιστορία του αναφέρονται μόνο στη Γένεση το πρώτο βιβλίο της Πεντατεύχουν του Μωυσή ή μη Μωυσή.
Πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία που δεν θα μπορούσαν να γνωρίζουν οι Ταλμουδιστές για την ΠΡΟ ΜΩΥΣΗ περίοδο θα βρεις εδώ.
http://www.christianity-science.gr/files/Joseph_son_of_Jacob.pdf
Δεν είναι και πολύ δόκιμος τρόπος να παραθέτεις άρθρα για απαντήσεις σε ένα φόρουμ, αλλά δικαιολόγησέ με γιατί το άρθρο αυτό το έχω επιμεληθεί εγώ.
- -
Μία τελεία εδώ εκτός αν θέλεις κι άλλα από το αρχείο μου (ως πότε θα τα μοιράζω δωρεάν στα φόρα) για να προχωρήσω με κάτι ακόμα σημαντικότερο.
- - -
"..ούτε ο Χριστός έγραψε κάτι. Κάποιοι άλλοι μας μετέφεραν όσα υποτίθεται συνέβησαν. Άρα άνευ γραφολογικής πραγματογνωμοσύνης.."
Εδώ θα επιτρέψεις άλλη μία (και τελευταία παραπομπή) με τη δικαιολογία και πάλι πως το άρθρο είναι δικό μου και είναι και από τα καμάρια μου.
Α ρε admin με τον Ντρεντ που με έμπλεξες μαρτυρήσαμε το μισό βιβλίο που θα μπορούσα να γράψω...
http://alfakaiomega.com/data/documents/Axiopistia-KD-6pages.pdf